Spring naar inhoud

Aanmelden Lidmaatschap

van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland (VVSPTN)

De VVSPTN is opgericht teneinde de belangen van haar leden te behartigen bij de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland (SPTN). Als lid kunnen worden toegelaten diegenen, welke een relatie hebben of krijgen met de SPTN. Derhalve bestaat ons ledenbestand statutair uit de volgende categorieën:

1. (vroeg)gepensioneerden, die hun (vroeg)pensioen ontvangen van SPTN, of
  2. degenen, die vanuit een dienstverband met Thales Nederland B.V. of diens rechtsvoorganger(s) zijn toegetreden tot de SUM- of TOP-regeling van PME;
  3. SUM-genietenden, welke niet enige aanvulling op de SUM-uitkering ontvangen van het SPTN, of
  4. nabestaanden van overleden werknemer(ster)s, die een uitkering ontvangen van het SPTN, of
  5. ex-werknemers van Thales Nederland B.V. of diens rechtsvoorganger(s), die een voortgezet deelnemerschap hebben met SPTN en in afwachting zijn van een SUM- of TOP-uitkering van PM dan wel een vroegpensioen.
  6. ex-werknemers van Thales Nederland B.V. of diens rechtsvoorganger(s) van wie de arbeidsovereenkomst met de vennootschap op grond van een bijzondere regeling is beëindigd, vóórdat de keuze is gemaakt om het pensioen te laten ingaan.

De VVSPTN geeft jaarlijks enige nieuwsbrieven uit, getiteld “Log-out: Update”, waarin onze leden worden in/voorgelicht over de ontwikkelingen op het gebied van pensioenzaken waarvoor VVSPTN zich opstelt, evenals een aantal zaken op het terrein van zorgverzekering, belastingen, enz. .

De VVSPTN is met een bestuurslid vertegenwoordigd in het bestuur van de SPTN.

Voor vragen waar leden mee blijven zitten, nadat ze van de daartoe geëigende instanties geen oplossing verkregen hebben bestaat een servicedesk (sevicedesk@vvsptn.nl).

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 7 maart 2018 is de contributie voor 2018 onveranderd t.o.v. 2017 en vastgesteld op € 10,=.

De contributie dient bij aanmelding te worden voldaan op:
– ABN AMRO nr.: NL83 ABNA 0446 7302 38 t.n.v. penningmeester VVSPTN te Hengelo ov
– Onder vermelding: Contributie 2018, Uw naam, postcode en huisnummer
(let u hierbij a.u.b. op het plaatsen van de komma’s).
– Het BIC-nr van de ABN AMRO is: ABNANL2A

i.v.m. invoering SEPA (IBAN) en verdere automatisering van onze ledenadministratie, is het vermelden van uw naam, postcode en huisnummer erg belangrijk om fouten in de ledenadministratie te voorkomen.

Indien u belangstelling heeft voor het lidmaatschap van de VVSPTN kunt U zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.