Spring naar inhoud

Oproep van de Koepel Gepensioneerden: teken de petitie “Pas de pensioenwet aan”

Aan de besturen van de lid-organisaties Koepel Gepensioneerden

Geacht bestuur, in onze nieuwsbrief van jl. zaterdag hebben wij de livegang gemeld van de petitie “Pas de pensioenwet aan”, geïnitieerd door de Seniorencoalitie, een samenwerkingsverband tussen ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden en NOOM. De aan deze petitie gekoppelde actiewebsite zag eergisteren het levenslicht. In deze petitie, die aan de Tweede Kamer zal worden aangeboden eisen wij blijvende indexatie, een eerlijke verdeling van de pensioenpot en serieuze medezeggenschap.

Een petitie is pas succesvol als heel veel handtekeningen worden opgehaald. Daarom vragen wij u als lid-organisatie van de Koepel Gepensioneerden het bestaan van de petitie onder uw leden bekend te maken en uw leden aan te sporen te petitie te tekenen. Dat kan door op deze link te klikken. Hieronder nog eens die link voor het geval u dit makkelijker vindt in de communicatie naar uw leden: https://petities.nl/petitions/pas-de-pensioenwet-aan?locale=nl

De petitie kan ook worden getekend via de opvallende knop op onze website. Dat biedt namelijk de mogelijkheid om, na het tekenen van de petitie, eens rustig rond te kijken op de site van de Koepel Gepensioneerden waarop interessante artikelen en nieuws staan met betrekking tot de drie thema’s Pensioenen, Koopkracht en Zorg.

Mogen wij op uw medewerking rekenen? Hartelijk dank daarvoor!

P.S: begin juni zullen ook radiospotjes m.b.t. de petitie worden uitgezonden; nadere informatie hierover volgt z.s.m.

Met vriendelijke groet,

Dirk Visser – coördinator interne communicatie en pr

www.koepelgepensioneerden.nl