Spring naar inhoud

Petitie “Niet korten, wel indexeren. Geen pensioenakkoord zonder gepensioneerden.

Van de NVOG/KNVG ontvingen wij onderstaand bericht met bijgaande brief. Het bestuur van de VVSPTN is van mening dit aan de leden kenbaar te moeten maken.

Geacht bestuur,

zoals u weet zijn KNVG en NVOG al tijden met diverse instituties aan het strijden om als vertegenwoordigers van de gepensioneerden rechtstreeks deel te kunnen nemen zowel aan de onderhandelingen die de minister van SZW en de sociale partners voeren over een nieuw pensioenstelsel, als bij de verdere uitwerking en implementatie daarvan.  

Vanwege het uitblijven van enig succes zijn KNVG en NVOG de petitie genaamd: “Niet korten, wel indexeren. Geen pensioenakkoord zonder gepensioneerden” gestart naar de leden van de Vaste Commissie SZW van de Tweede Kamer. Hierin worden de commissieleden dringend gevraagd om er samen met de minister van SZW zorg voor te dragen dat KNVG en NVOG wel rechtstreeks kunnen deelnemen in dit pensioenproces.  
Wij vragen  u om zoveel mogelijk middelen in te zetten om uw leden plus familieleden en vrienden daar om heen de petitie te laten tekenen op www.mijnpensioenpetitie.nl. Dit kan vanaf nu tot en met 27 mei.

Met vriendelijke groet,

Dirk Visser
coördinator communicatie en pr
web: www.gepensioneerden.nl